Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dröm om någon.. kanske jag hittar honom :)


mörka ögon

Dina ögon mörka..

oh Gud

vad jag önskar
dem vore mina

Ditt leende
Din själ

vad
jag saknar..

Dina ögon

när dem tittar
dem bränner allt


så jag inte
kan hålla mig borta


ge mig Din själ
ge mig Ditt hjärta

så jag hel
kan bli



~ netis ~

mölndal
4/11-2013




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 383 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-11-04 21:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark så stark!
2013-11-05

  Magica VIP
Ja du finner honom säkert en dag :)
2013-11-05

  ULJO
Fint om längtan
2013-11-04

  agneta pichler
jo du Carina.. haha

de e väl grodorna man ska kyssa.. så dem blir prinsar.. eller hur var sagan..

vi får drömma hoppas och längta..

till dess får jag fördjupa mig i sagan om grodor som förvandlas till prinsar.. tummelisa var de va?
2013-11-04

  Carina Bendix
Mycket fint och igenkännande. Hoppas vi hittar våra prinsar snart. Och att de inte förvandlas till grodor efter ett tag..;)
2013-11-04

  Fem hjärtan VIP
Så vackert du skrivit om din längtan..
2013-11-04

    ej medlem längre
längtansfullt och fint..
2013-11-04

  issac.a.m
Önskar starkt att din önskan uppfylls...
2013-11-04

  Angel of love
Längtansfullt och vackert.
2013-11-04

  Maria Sundelin VIP
En fin önskan
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler