Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack



om hårdhetens ansikte
smyger sig på mitt

finns det änglar här
som tvingar mig av den

för ni är helt underbara
som ger mig ett leende
i tysthet..

tack för ni finns..





Övriga genrer av agneta pichler
Läst 383 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-11-05 21:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hårda ansikten är förbjudna. Här kommer en stor kram från ett mjukt leende ansikte.
Tack för att d u finns.
2013-11-09

    ej medlem längre
Agneta! Stor kram
2013-11-07

  Nina Nightwish VIP
Vad fint:)
2013-11-06

  M M Mannheim VIP
Ja, vi finns men var aldrig för säker på någon.
"Be polite to all, but intimate with few."
Thomas Jefferson
2013-11-06

    ej medlem längre
Gillar dej!!!
mjuk o fin
tack
2013-11-06

  Fem hjärtan VIP
Tack för att du finns,fina vännen!...Klart att vi finns här för dig...och tack, för änglastoftet du själv sprider...
2013-11-06

  Lars Hedlin
Tack för att just du finns vännen varma kramar till dig! <3
2013-11-06

    ej medlem längre
styrkekramar..
2013-11-06

  Magica VIP
kram :)
2013-11-06

  aol
sänder dej en kram fylld av ljus vännen,
2013-11-05

  Anna*
Kramar om varmt och länge!
Tycker om ditt sätt att skriva och önskar att jag kunde få träffa dig irl.
<3
2013-11-05

  Carina Bendix
Skickar en värmande styrkekram till dig vännen. :) <3
2013-11-05

  Maria Sundelin VIP
Det är självklart vännen
Du ska inte behöva vara ensam i ditt mörker.

Varma kramar
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler