Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-



fredag kväll
ensam
som vanligt

orkar inte mera

för inga ord
finns här ej mera




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 340 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-08 20:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kramar om...
2013-11-09

  Lars Hedlin
Kramar om dig och sänder dig värme..;) <3
2013-11-09

  Peter Stjerngrim VIP
För mig som läser dessa dina ord
känns det som om det du saknar
allra mest för att få inspiration
är en riktigt varm kram ...
2013-11-09

  Ryann
Känner igen mig!
2013-11-08

  Carina Bendix
Du är inte ensam..om att vara ensam. Stor, varm kram till dig. :) <3
2013-11-08

    ej medlem längre
just idag kan jag faktiskt relatera, jag sänder dig mina tankar.
2013-11-08

    ej medlem längre
Du orkar MERA

ABSOLUT

Du står redo
att greppa
möjligheter
då de far
förbi

Är du redo ?

Det finns massor
av osagda ord

Den som väntar
på något gott.....
2013-11-08

  Maria Sundelin VIP
Vi är många som är här tilllsammans om än ensamma var för sig.
Kramar
2013-11-08

    ej medlem längre
du är inte ensam..
tankar bildar flock!
2013-11-08

  Fem hjärtan VIP
Sänder en varm kram, vännen! Tänker på dig! <3
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler