Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...kramar med knivar.

mellan frostsprängt folk och en förbisedd mark
kramar med knivar
bakom
famnarna…



utan forcerad trängsel och storstadens barmark
skenar runt minnen
snubblar in i alla bekanta
återupplivar…


men jag väntar nog ändå
jag kan än känslor


pressar in mig i vanornas trånga vrå
svansjagningen och mina klor
kramar med knivar
jag kan tygla känslor i koppel
säkert är ett: detta avlivar...




Fri vers (Fri form) av Zackari
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-09 20:47



Bookmark and Share


  mysing
"pressar in mig i vanornas trånga vrå"
kan man bara för så länge.. samhällsklimatet dödar långsamt, människan förlorar livet i jakten på existens..
bra!!
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Zackari
Zackari