Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: http://www.panoramio.com/photo/15770898


Bida sin tid

 

Uti novembermörker

trevar

tallens knotiga grenar

mot de gråmulna skyarna

 

Omhuldar strimman

av det lilla ljus 

att gömma inom

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2013-11-10 20:37



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Vackert - fångar verkligen det lilla ljuset november bjuder på och får mig, att likt tallen, göra det samma - ta emot och bevara inombords.
2013-11-12

  issac.a.m
Vackert
2013-11-11

    hver
Vakkert Linda



von um lítið ljós að eiga
i dimmunnar skjól.
Veistu hvað ég meina
orð í eyra, hól
2013-11-11

  Lärling
Så fint! Och underbar bild!
2013-11-11

  Rozsi.kovacs

Så ljuvligt skriftat om november
går rakt in i mitt hjärta
2013-11-11

  Eva Helene VIP
Ja, allt ljus är värt att vårda.
Vacker dikt.
2013-11-11

  axveronika
Ja fint
2013-11-11

  bittemi VIP
mycket vacker novemberpoesi!
2013-11-11

  Chawa VIP
Härligt val av bild och mycket vacker text om väntan och det som komma skall...!
2013-11-11

    ej medlem längre

Mycket vacker poesi
2013-11-11

    Birgersdotter VIP
vackert skrivet
2013-11-10

  walborg
Fina ord till den dystra estetiska bilden
2013-11-10

  M M Mannheim VIP
En underbar dikt med en bild som på pricken passar ihop med orden!
2013-11-10

  Lena Själsöga Keijser
mycket

mycket

vackert
2013-11-10

  Maj-Lis VIP
Vackert
2013-11-10

    ej medlem längre
Fint diktat om november grå. Fotot passar bra in på texten med sin kala krona.
2013-11-10

  träsnidaren
Ljuvligt!
Mycket snyggt författat.
2013-11-10

    ADI Nehlin
vackert skaldat
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP