Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återfinnas

 

Jag har adopterat ett

övergivet barn

 

att vårda och beskydda

uppfostra och leda

och framförallt älska

 

Manualen

har jag funnit

inom mitt splittrade hjärta

 

Jag är min egen mor

som inte någonsin sviker

när mörkret övermannar

mitt sinne

 




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2013-11-11 13:57



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
fina
kloka
vackra
ord
2013-11-26

  Lena Själsöga Keijser
så sant
en gåva skänker du
att bära inom
2013-11-15

  Mia Popiana
Kloka ord!
2013-11-14

  Bo Himmelsbåge
Härligt!
Att vårda o ge ömhet till barnet inom sig själv är nog den bästa investering man kan göra någonsin!
Det barnet finns alltid där o påverkar hur man mår o då är det viktigt att det mår bra!

Applåd!
2013-11-13

  Nina.H
Kloka och insiktsfulla rader, vackert!
2013-11-13

  Siggesdotter
Insiktsfullt skrivet om en berörande, viktig erfarenhet!
2013-11-12

  Änglaögon
Låter dina ord sjunka in och känner igen mig. Verkligen bra!
2013-11-12

    ej medlem längre
Otroligt fint och starkt
2013-11-12

  Anya VIP
Mycket bra!!! Tycker mycket om!!! En psykologiskt text om att adoptera sig själv...jaa så ser jag det. Denna tar jag verkligen till mig. Tror det här är en av de texter jag läst av dig som jag tycker mest om, den talar till mitt djup.
2013-11-12

    Birgersdotter VIP
Stark
2013-11-11

  walborg
Helhet
2013-11-11

    ej medlem längre
Starkt - självförsvar är ett av livets fundament. Hur man än gör.
2013-11-11

    ej medlem längre
Då sviker man inte. Fint diktat.
2013-11-11

  Bibbi VIP
Så fint.
2013-11-11

    ej medlem längre

rader som får guldstjärnor att blekna ...
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP