Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

 

 

Varför krångla till det så?

Gå tillbaka till det som fungerar,
tillbaka till grunderna.

Man måste inte alltid följa det senaste,
blanda in andras tycke och tänkande,
leta efter de häftigaste upplevelserna
och jaga efter egenuppfyllelse!

 

Hellre ett grässtrå som böjs i vinden
än ett stort träd som knäcks av stormen!!!




Fri vers av ResenärGenomLivet
Läst 459 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2013-11-11 17:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-11-18

  Max Poisé VIP
Många kloka ord från en uppskattad författare här på sajten!
2013-11-18

  ULJO
Klokord
2013-11-14

  Chawa VIP
Sköna kloka ord om att släppa rädslan över vad andra ska tycka och tänka och istället våga gå sin egen väg!
2013-11-13

  Bo Himmelsbåge
Fina o kloka visdomsord!
Den vise böjer sig hellre än
knäcks av andras omdömen!

Applåd!



2013-11-13

  Bibbi VIP
Visdom.
2013-11-12

  Anya VIP
Tack...klokord som jag tar till mig!!!
2013-11-12

  Stefan Albrektsson
Absolut! "Hellre ett grässtrå som böjs..."
2013-11-12

  anits VIP
Så sant och klokt skaldat
2013-11-12

  Lars Hedlin
Vist och bra!
2013-11-12

    Bellissima
Du är klok du!
2013-11-12

  Marianne Räf
Din bästa - på länge
(om jag får säga så)!
Mkt ren och klar text.
Skall ta och bokmärka,-
- för denna vill jag
läsa fler ggr.! Tack för
dina visa ord! Kram!
2013-11-11

    ej medlem längre
stående ovation!!!!

mer! MER! denna dikt är ju suverän!!!!
2013-11-11

  Angel of love
Visa ord och så sant.
2013-11-11

    Birgersdotter VIP
Klokhet
2013-11-11

    Ken Cassel
Ja, varför?

Bra vännen :)
2013-11-11

  Angela Bohlin VIP
Kloka ord!
2013-11-11

  bittemi VIP
Ja verkligen viktiga att påminna sig om
är dina kloka ord!
2013-11-11

    ej medlem längre
Helt sant.
Man måste ha fötterna på marken. Visst kan man hoppa - men vissa vill hoppa igen - mitt uppe i hoppet.
Man måste bestämma sig om man vill landa eller krascha.
2013-11-11

  Eva Helene VIP
Ja du, man kan undra!
Bra!!
2013-11-11

  Linda CH VIP
Sanna dina ord!
2013-11-11

    ej medlem längre
Bra skrivet, krångel finns det nog av förut.
2013-11-11

  Ljusletaren VIP
Visdomsord som heter duga från min fina vän. Sant/ kram
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet