Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julpsalm

Vem kunde sia
om Josef och Maria
i salig, helig juletid?

Det sanna ordet
och framtiden föds
i salig, helig juletid.

En glädjetår
vi fälla får.

Hela jorden kring
och här hemmavid
i salig, helig juletid!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Dan Myrbeck
Läst 475 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-12-04 16:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väl diktat! *applåd*

God Jul till Dig!
2014-12-23

  Connie
Så ljuvligt vackert!
2014-12-04

  anits VIP
Mycket vacker, den sparar jag!
2014-07-24

    ej medlem längre
Jättefina ord att läsa, men ännu härligare att lyssna till när du sjunger den. Du har en mycket vacker och kraftfull röst och är säker på tonerna fast du sjunger akapella.
Kanske möjligen lite kort för att vara en psalm?
2013-12-12

    ej medlem längre
Den va fin!
2013-12-11

  agneta pichler
vackert sagt
2013-12-11

  Angel of love
Ljuvlig.. Får lyssna sen :)
2013-12-09

  M M Mannheim VIP
Bra att få ihop så mycket om det som är jul!
Vi får njuta så länge som vi får av julen. Man vet ju inte hur det blir nästa år?
2013-12-06

  Bibbi VIP
Helt underbar.
2013-12-05

  Eva Helene VIP
Så fint och stämningsfullt!
2013-12-05

  Lars Hedlin
Nice!
2013-12-05

  Tess74
Fint
2013-12-04

  ResenärGenomLivet
Fint om julen...
2013-12-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
En dikt en tid
att tänka på för
sedan vidare
gott gå!
2013-12-04

    ej medlem längre
Fint diktad julpsalm
2013-12-04

  Maria Sundelin VIP
Härlig julstämning
2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck