Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLÄTA PISKA

Ord dansar

svepande wienervals

till hjärtats sång

av suckar

kärleksfulla ord


Ord dansar

eggande rumba

där tankar

klär av varandra

törstande i begär


Ord flammar

när gränser

utplånas för alltid

murar rivs

sten för sten


Ord flätar

piskans remmar

i svart läder

slår på huden

tills rosor blommar







Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-15 17:33



Bookmark and Share


    Amisan
Starkt, sant, stort!
2013-11-21

    ej medlem längre
Underbart laddar, med många läsningsmöjligheter. En av dina bästa
2013-11-19

  Mikael Ekman
Innerligt och varmt, man blir nästan generad....
2013-11-17

  bittemi VIP
Ord som lever i denna fina dikt!
2013-11-16

    ej medlem längre
bra där..
2013-11-16

  Lars Hedlin
Så bra gillas mycket! ,)
2013-11-16

  M M Mannheim VIP
En het naturupplevelse!
2013-11-16

  Tess74
Sista raderna är helt outstanding. Älskar!
2013-11-15

  Celticgirl
Jag gillar den här.
Ord som dansar kärlek :)
2013-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP