Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LYXFÖRPACKAD OCH LYDIG

Klär mig lydigt

i små under

svart spetskorsett

florstunn fjäderlätt

där bröstens knoppar lyser

genom tygets svärta

grenen stängd av små knappar

att öppnas av dig


Benen silkeslent förpackade

i tunna svarta strumpor

med ett rött strumbeband

att fresta dig med


Fötterna inramade av

blanka lacksandaletter

med sylvass klack

som ska smeka ditt kön

när dina händer

omilt befriar brösten

från spetsens fångenskap


Medan månen lyser

över begärets nakna ansikte








Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 676 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-11-21 18:11



Bookmark and Share


    basen

Hej har missat den här tidigare,
Underbar titel, läcker text.
Lång applåd! / basen

2015-02-12

    Bo Malte
läckert...
2014-10-28

  Petter Wingren
Mustig text laddad av spänningen mellan ömhet och hårdhet
2013-12-09

  Lars Hedlin
Härligt där!
2013-11-25

    Amisan
En storartad avslutning om att nå det avsminkade begärets kärna!
2013-11-23

    AA VIP
Läckert.
2013-11-22

  M M Mannheim VIP
Underbar erotisk poesi där man rycks med mer och mer för varje ord. Med en längtan mot målet.
2013-11-21

  Tess74
Wowser!!!
2013-11-21

  peter markurth
hmm
2013-11-21

    ej medlem längre
Jag kommer med det snaraste..men vänta.. *ler*

Läcker text!!!!
2013-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP