Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyans


Ingen skillnad

Jag kan vara den jag var igår
ingen skillnad tycker jag ändå

Öppna dina ögon
fyllt av kärlek du kände igår

Glädjen

Lycklig i morgon
morgonlycklig

av ditt liv igår




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-24 00:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och bra!
2013-11-25

  SatansSon VIP
den här tycker jag om. bra text. mwen nostalgi kan ta livet av en sa tarkovskij.
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"