Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://paulemilad.wordpress.com/2011/02/13/tutorial-1/


I skuggorna

 


Besök av Ansiktslös, jag fick.. 

Armen rakt igenom skuggorna tog..

Vägg av kraftfällt hindra mig... 

... som barn och vuxen, jag såg, 

sånt som inte var där, 

och aldrig blev jag trodd. 

 

 

Jag trodde på änglar och

Gud och beskydd... 

 

Min tro är så fast idag,

genom allt, ingen kan ta den ifrån. 

 

Mörkret så ofta mig tagit för given,

lekt med min kropp och mitt sinne,

i dalar och på höjder, i lycka och sorg,

jag ej längre räds för er längre.

 

Marionetten jag är,

så svag och så modig,

vid era fingrar så flinka 

som styr minsta rörelses lag.

 

Så hjälp mig idag, käre Gud,

att lita och hoppas vid

Ditt Ord så kärt!!





Fri vers av queenia
Läst 444 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-11-24 02:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivet med känsla!
2013-11-25

  PPQ
okej kan detta göras bättre än så här? har läst lite av dina texter nu på morgonen och ja vad säger man? hur beskriver man dig bäst? Du ÄR störst, bäst och vackrast... a lot of love
2013-11-25

  Tess74
Starkt!
2013-11-24

  Ninananonia VIP
Känner igen mig i dina tankar…som berör
2013-11-24

  Maria Sundelin VIP
Tro och hopp behövs för att livet ska få en trygghet.
Kramar
2013-11-24

    ej medlem längre
Utan tro och hopp blir livet svårare.
2013-11-24

  Angel of love
Du finner din styrka i det du vill släppa in.

2013-11-24

  ULJO
Det är gott att ha något att tro på, något att luta sina tankar till i svåra stunder
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia