Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två rum ändock ett hjärta


att be honom
att lyssna
till sitt hjärta

är inte alltid
så lätt

~~~

för ett hjärta
nästan alltid
minst två rum har
att räkna med


en som fylld
med lust och kärlek är

annan som blöder
av smärta och
av gångna
dagars besvikelser

vilket ska Han nu
lyssna på?

~~~

lusten pockar och slår
längtar henne

så stor
som kärleken är



men
smärtan slår till
inifrån med full kraft

~~~

han älskar inte!
vill inte!
kan inte!

hjärtat blöder
har inte läkt!


~~~

hur ska Hon
få Honom att förstå?

~ netis ~
mölndal





Övriga genrer av agneta pichler
Läst 358 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-11-24 22:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark och berörande text.
2013-12-03

  issac.a.m
Underbar..
2013-11-28

  Fem hjärtan VIP
Jättefin och berörande text om livets olika sidor! Kram
2013-11-25

  Lars Hedlin
JA alltid dessa val och alla dessa kval..
2013-11-25

  Carina Bendix
Väldigt bra skrivet!
2013-11-25

  aol
så berörande fint om livets sidor,
2013-11-24

  Angel of love
En helt underbar text, om livets två olika sidor.
2013-11-24

  Järnkatten
Ett evigt dilemma, jag säger värme värme värme, detsamma om din text :)..
2013-11-24

  Angela Bohlin VIP
Det finns alltid två sidor av ett mynt... att påvisa att det man säger är sant... och ge det tid... brukar vara ett bra koncept
2013-11-24

  Maria Sundelin VIP
Livet svåraste val
Kramar
2013-11-24

  ULJO
Berörande skrivet om livet två sidor
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler