Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God Natt.


Till sovslavarna



Glada små nymfer
dansar för dig,-
förtrollar din blick--
så den sugs in

i Underlandet, där John Blund
ger dig sand, så du sover en stund!

Resan fortsätter!

Vad vaknar du till för en dag, imorgon?


*




Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-27 23:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
alldeles utsökt är den!
2013-11-28

  ULJO
I morgon är alltid en ny dag, fylld med möjligheter eller omöjligheter. Som tur är vet vi inget om morgondagen den är som en oskriven bok. Bra text.
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf