Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnas Nina.H som är duktig på att klura ut det jag klurar in


Elektriker

En bra elektriker
måste inte heta
Presley.




Prosa av Dan Myrbeck
Läst 305 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-20 16:09



Bookmark and Share


  agneta pichler
visst var han "vis" den där elvis :)
2013-12-26

  Lars Hedlin
Bra mycket bra!
2013-12-22

  ResenärGenomLivet
Härligt...:-)
2013-12-21

  M M Mannheim VIP
Där jag bor fanns en polis som hette Inge Ström synd att han inte var elektriker!
2013-12-21

  Angel of love
Underbar tillängnad dikt
2013-12-20

  Nina.H
Haha!! Jag ska nog byta namn till El-vis, o byta jobb!! Tack för denna, känner stor ära och stolthet, för att du
tillägnar den till mig!!! Tusen tack käre
Dan!!
2013-12-20

  Maria Sundelin VIP
Men ström är inte fel
2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck