Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blomstertröst.


Kulört Prakt


Löfte om Återseende,

du gav, vilar -nu- mot

min grådaskiga själ - likt

en bukett blåklockor, vilka

förhöjer färgstatusen

i min tröga Väntan.

*










Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-30 01:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Låter hoppfullt.. tycker om blåklockor
och färgerna…. fint beskrivet..
2013-12-01

  ResenärGenomLivet
Vackert och hoppfullt...
2013-11-30

  Anita Westin
Fin dikt. Ser blåklockorna.
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf