Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRÄCKLIG SÅNG

här finns en famn

för dig om du vill

i Jesu namn

vi hör varandra till

visst känns det tungt

när inbjudan går ut

men jag vill tro på

ett lyckligare slut

 

***

 

 

en bräcklig sång

från en bräcklig man

en bräcklig sång

för år som bara brann

från hjärtats djup

en bräcklig sång

ett rosenfång

en bräcklig sång

 

***

 

en vändpunkt här

som är definitiv

lever och lär

och kraschar med mitt liv

en framtid som

ser annorlunda ut

en bräcklig sång

om lyckligare slut

 

 

***

 

 

LARZ GUSTAFSSON   1/12 2013

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-01 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP