Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidig adventstid

Inte vet jag om det är för alla ljusen
i tidig adventstid.
Den glittrande snön som lyser upp
och värmer våra hjärtan.
Melodin som sjunger i trädkronorna
som lockar fram svunna minnen.
Kanske är det bara för att jag ser svaret
i dina varma kärleksfulla ögon.
Det som betyder allra mest
är just här- just nu.
Värme kärlek och gemenskap
ta vara på tiden- stanna en stund i ögonblicket.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 660 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-12-02 08:47



Bookmark and Share


  Maria T
Störst av allt är kärleken
2013-12-29

  Siggesdotter
Det är så sant att vi behöver "stanna i ögonblicken och ta vara på det som är just nu och här"
2013-12-16

  Ljusletaren
"Ta vara på tiden - stanna en stund i ögonblicket" Absolut sant och låt oss alla försöka anamma det/kram
2013-12-11

  Ninananonia VIP
Vackert nu
2013-12-08

    ej medlem längre
Att se sig själv brinna för kärleken är svar nog
2013-12-06

  Lärling
Så fint och så sant!
"ta vara på tiden - stanna en stund i ögonblicket".
2013-12-06

  anits VIP
Underbart skaldat.
2013-12-04

  ResenärGenomLivet
Det är kanske stämningen och väntan som gör det...ljust och varmt skrivet...
2013-12-03

  Anya VIP
Varm text med mycket mindfullness. Tycker om!
2013-12-03

  Palett
........ta vara på tiden - stanna en stund i ögonblicket.... Är verkligen viktigt !
Bra text !
2013-12-02

  Lars Hedlin
Jätte fint skrivit!
2013-12-02

  Rozsi.kovacs

Åh så vackert skriftat tycker
mycket om
2013-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP