Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Recept för medborgaren


Att bygga dig

Vulkanisering
för att göra dig starkare och mer flexibel
Epoxy
för att hindra dig från att lyfta
Faner
för att dölja den du är
Lacka
för att få en hård slagtålig yta




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-04 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP