Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rinn i mig.


Du blundar och trevar,

och smeker okunnigt mitt hålögda ansikte.

Jag drar fingrarna längst din ryggradslöshet

med trasiga nagelband.

Sådan är stunden där vi inte kan mötas

och det är så uppenbart älskade,

att du inte vet hur man penetrerar en dåre.






Fri vers av Maria Natasja
Läst 393 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-12-06 21:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detta var en tuff text. Jag har läst många av dina verk. Mycket är bra:) good work:)
2014-06-28

  Ingela Ika Gunnarsson
"Att dra fingrarna längs någons ryggradslöshet" kommer användas som träffsäker beskrivning av en ibland svårdefinierbar känsla många år framåt..
2013-12-09

  Katinka VIP
Oj vad bra text. Uppfriskande osliskigt.
2013-12-08

  Bjarne Nordbö
Jamen, där satt den.
2013-12-08

  Larz Gustafsson VIP
Eller fram.
2013-12-08

  Larz Gustafsson VIP
Nej, vissa når aldrig in.
2013-12-08

    Lars Gullberg
Snyggt Maria

Alltid snyggt

Du attraherar min poesipuls

skönt o läsa dej

Alltid skönt

kram


2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja