Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En föränderlig och samma

så möter jag mig
jag är den jag är - alltid
är du min spegel




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-06 22:07



Bookmark and Share


  Federico Romano
Vi möts i vår egen spegel, gilar mycket..
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP