Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dus i mörkret,ge mig ljus!


Mörkt

Det mörka hotet
pennan min pistol

En mening som aldrig fanns
inte fanns




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-08 01:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så starkt och nära!
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"