Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kanske enda ordet som rimmar på "schäslongsavlutningar"


SÄSONGSAVSLUTNINGAR

vi ses igen när det ljusnar

vi ses i takdroppets tid

när isflaken dansar i strömmen

och bore förlorat sin strid

 

 

LARZ GUSTAFSSON    8/12 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-08 11:44



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket fint diktat! Ser fram emot ljusare tider.
2013-12-08

  Edgar Allan Ågren
mycket bra.
klassiskt
2013-12-08

    ej medlem längre
Vackert diktat.
2013-12-08

  Larz Gustafsson VIP
Tusen tack.
Nej.
2013-12-08

  Carl O Andersson
SKÖN - får mig att tänka framåt.
Har Du medvetet skrivit "bore" med liten bokstav, för att man skall kunna förväxka ordet med "borde"
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP