Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gilla läget!


Egotur


Försöker fly från godiset,-
- som tränger sig på var dag.

Gömt lyckliga tankar i
kudden, som vibrerar.

Hur många gånger måste jag
fråga: -Hur ÄR det med Allt?

Hörnet uppe i teve-rummets tak
ser ut som ett stirrande öga.

Natten kommer glidande, slukar
min tunga med begärlighet!

Tycker, ibland, att mitt ego är
ett rätt efterhängset sällskap.

Det rider min rygg, om jag
försöker skaka av mig det!

Försöker ta det till min famn.--
men då vänder det sig i magen.

Sitter ibland skuggor och ljus.
Vill veta hur Allt ÄR!!!

Kan inte någon berätta för mig
om allt det Hemlighetsfulla!?





Bunden vers av Marianne Räf
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-09 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf