Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Väg att gå.


Ta en Chans!



Veckla ut din själ

i månglarnas stad.

De ger dig fri

Lejd

över Bron, i-natt.

Runda åkrar

skördas för att

du ska få bröd

till ditt kött.

Schampoonerad och

smord med doftande

oljor, -- går du in

igenom porten - till

den -eventuella-

Lyckan ...-

Vänd ej om, nu!





Fri vers av Marianne Räf
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-09 23:29



Bookmark and Share


    Aquatiden
Som alla dina andra, vackert :)
2013-12-10

    ej medlem längre
"De ger dig fri
Lejd
över Bron, i-natt."
Härlig fras!
2013-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf