Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma egentligen

Musköter och kanonbrigader
i toppen av dödslistan
kanske är vi i stormens öga
för här är det lugnt
det är aldrig för sent att bli den
man kunde varit




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-11 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP