Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BUTIKEN

en dag i maj

ska jag gå därifrån

och då blir det sista gången

minnena följer mig

vart jag än går

och sinnena seglar med sången

en dag i maj

tar jag kassen och går

till hållplatsen vid fabriken

tiden är kort och

så fort går ett år

med släp och slit i butiken

ångras ska alla

de stenhårda ord

som slungats ur vredesmodet

vattnas ska frön som

har såtts i den jord

som en gång blev friköpt med blodet

slutet drar närmare

dag efter dag

och historia skrivs på bladen

sen drar jag vidare

stannar ett slag

på ett nytt smultronställe i staden

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   13/12 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-14 07:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP