Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är barn

Jag är ung
Jag är vild
Jag är lycka
Jag är utan bekymmer

Men jag är inte utan tid
Den tickar vare sig man vill eller inte
Plötsligt är den här
Framtiden står vid min tröskel
Ta steget, väx upp
Du ska gå från flicka till kvinna

Men jag är barn
Det känns svårt
För vilse de jag
Hur hittar man hem när på vägen ensam går
Men här finns ingen rädsla
Hur kan man frukta det man inte känner till?




Fri vers (Fri form) av Melisa.G
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-15 01:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
oavsett om du vill det eller ej så lär tiden gå framåt:)

skön samt bra skrivelse om tankarna kring detta
2015-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Melisa.G
Melisa.G