Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖVERJAGSHYDRAN

min omgivning får skulden

för mitt överjag

ger sådan projicering

något övertag?

det hela växer till en

väldigt stor komplott

för megalomanin gör alltid

stort av smått

 

 

mibn omgivning gestaltar nu

mitt överjag

och momentan befrielse

behöver jag

för hydran i mitt huvud är

imaginär

men här i mina hjulspår är

den alltjämt där

 

 

 

ni manglas ner i marken

nöts ner i fantasin

och vill ni ha totalt krig

så får ni lida pin

ni talar telepatiskt

ni har en hemlig kod

och allting verkar statiskt

men jag får ändå nåd

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   15/12 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-15 13:46



Bookmark and Share


  Arne Ugglemosse
tror du är inne på något intressant här, inte för att jag har tänkt färdigt tanken
2013-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP