Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan se mig

Ser du mig?
Kan du se mig?
Jag visste inte
att du kunde se mig
Men du ser mig
Jag kan se
att du ser mig
Du ser mig
Jag är inte glömd
För du ser mig
Jag ser det
Jag ser
att du ser mig




Fri vers av nagu
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-15 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nagu