Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Saknad

  

jag saknar dig

känner dig nära ibland

trots att jag vet

att vi aldrig

kommer att ses igen

 

vårt farväl

är för evigt

jag finns här

du är på andra sidan

 

många gånger har jag anat

att du besöker mig

kan känna din närhet

ibland har jag vaknat

av att du suttit på min sängkant

har jag då legat alldeles stilla

sitter du kvar

 

det minsta jag rör på mig

försvinner du

Jag kan ana att du vill mig något

kanske du vill be om förlåtelse

det vet bara du

 

jag saknar dig

känner dig nära ibland

trots att jag vet

att vi aldrig

kommer att ses igen

 

 

anits 16 december 2013

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-12-16 23:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla och inlevelse..kram
2013-12-18

  Anya VIP
Fint om saknaden som kan bli så stor ibland. Tycker om det mystiska i texten.
2013-12-17

  Eva Helene VIP
Vilken vacker och berörande text!
2013-12-17

    ej medlem längre
Visst har vi kontakt med de osynliga å då är de ofta synliga, men tron är den enda förklaringen på det osynliga!
2013-12-17

  ResenärGenomLivet
En berörande och vemodig dikt...
2013-12-17

  Bibbi VIP
Griper tag.
2013-12-17

  aol
verkligen en dikt som grep tag i mej,
2013-12-17

  queenia
Underbar, berör vår innersta längtan efter dem saknade. <3
2013-12-16

  ULJO
Vilken underbart berörande dikt, får rysningar när jag läser den
2013-12-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP