Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Ensamma Sida

Det finns en sida av mig som jag är förälskad i!
Den är rolig, smart och är otroligt vacker att beskåda.
Om jag någon gång behöver hjälp så är det min smarta sida.
Om jag bara behöver prata så lyssnar den alltid.
Om jag är elak så vet den att det är inte sidans fel.
Man skulle kunna säga att det är min perfekta sida!

Och det är tur att denna sida finns! För resten av mig hade varit galen, slarvig och rent ut sagt olidlig om inte denna sidan av mig fanns där.

Dagarna jag är utan denna sida känner jag mig vilsen...
Det finns alltid något jag letar efter!
Ens i en omgivning full av mina närmsta vänner så letar jag alltid efter denna sida.
Jag är inte hel, helt enkelt.

Smärtan av att vakna på morgonen och veta att denna dagen kommer jag bara vara halv känns psykiskt så starkt att det går över till fysisk smärta. Partierna runt mitt hjärta får inte den mängd blod de behöver, de kan inte andas.

Men, det finns ju alltid två sidor av ett mynt.
Den ljusa sidan är att min andra sida kommer hem igen.
DÅ kommer jag inte vara vilsen!
Jag kommer inte ha ont!
Jag kommer att bli HEL!




Fri vers (Fri form) av Den Älskvärde
Läst 464 gånger
Publicerad 2013-12-17 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den Älskvärde