Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa versfötter

Vissa versfötter
är lika snabba som
den springande punkten.




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 263 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-01-07 15:18



Bookmark and Share


  Nina.H
Min punkt sprang iväg nyss efter bokstaven g.. o kan inte hitta den! :)
2014-01-16

  Lars Hedlin
Yes just så ...eller våldsamt som mellanslaget :)
2014-01-08

  Angel of love
Men ja så kan det vara.
2014-01-07

  Maria Sundelin VIP
Medan vissa ord klamrar sig fast inom oss
2014-01-07

    ej medlem längre
Då blir det kanske löpande poesi.
2014-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck