Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bli vald



Jag vill inte axla osäkerhetens
mantel som skymmer mitt
original

Jag vill inte bara vara nattens
drottning

Jag vill glänsa i din vardag
jag vill vara den som får ditt
hjärta att klappa

o kanske för en stund din
besinning tappa

Gör mig inte till ditt svåra
val utan släpp in mig i ditt
hjärta o gör mig till din sanning

Jag ber dig bromsa inte vår
kärlek låt den få gro o glöda
o bli till vår kärleks föda.... Rozsi




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 475 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2013-12-18 20:05



Bookmark and Share


  Densen VIP
Kärleken är den man alltid kan äta av...hur mycket som helst...utan att för den skull aldrig bliva mätt;)

VACKER TEXT ROZSI!
2014-01-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
må du så få låtas nta din allenarådande position!
2014-01-08

  Maria T
Vacker kärleksdikt
2014-01-02

  Schizooliza
Oj va bra!! De tre första raderna otroliga o fantastiskt välvalda ord. Du förmedlar helt enastående med denna dikt. Gillar mycket!:)
2014-01-02

  Ronny Berk
tycker om dessa väl förmedlade känslor av ...
2014-01-01

  surface to air
"Jag vill glänsa i din vardag"

Fint!
2013-12-23

  axveronika
Väl och vackert skrivet!
2013-12-23

  Lars Hedlin
Ömt och längtandes ;) kram
2013-12-19

  mare VIP
Fina ord
om kärlek
vacker längtan
att få brinna
natt som dag
2013-12-19

    ej medlem längre
en vacker önskan bor i dina ord..
2013-12-19

  ResenärGenomLivet
Längtansfull önskan...så fint...
2013-12-18

  Eliza-69
Så vacker önskan
2013-12-18

  Maj-Lis VIP
Fin önskan
2013-12-18

  Peter Stjerngrim VIP
Kunde inte ha uttryckt det bättre själv ... Precis så ska det vara!
2013-12-18

  Rise Little One
Låt din önskan bli sant...
2013-12-18

  SatansSon VIP
hoppas det blir så.
2013-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs