Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en fråga till er

suckar
drar ett bloss
tankarna snurrar

vet inte
om jag levt
en livs lögn
sådan liten
inte så viktig

men lagom stor
att få ett middags
sällskap att gapa stort

jag hade fel
tyckte dom

därför ställer jag
frågan till ER

mina kära
poet vänner


- är det rätt att säga och tycka
att man

"ger bort sin kropp"

till den man respekterar
älskar och litar på?

"dom"
tyckte jag utryckte mig fel

som att sälja sig själv

givetvis blev jag fundersam

jag tycker fortfarande att
man ger bort de finaste man har
till någon som är värd ta emot..

är jag gammal modig?

gäller givetvis från båda hållen
oavsett kön


- lag ber Er alla

som läser
och som har ork
och lust att svara

gör de ärligt
från hjärtat
med eftertanke

kram på er alla




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 350 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-12-18 22:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du sa ju Ge - inte sälja, så vad gnäller de om? Att ge sig själv åt andra, åt världen, är inget fel. Man behöver ju inte överdriva. Man ger vad man har. Man ger sig inte för att vara någon annans slav.

Detta är mitt motto: Man ska ge så mycket man kan, utan att skada sig själv eller andra.
2013-12-19

  Järnkatten
Det är så självklart att det inte behöver skrivas om. Sann kärlek är att ge allt..
2013-12-19

  Fem hjärtan VIP
Kan inte vara fel..man utrycker ju sina känslor på sitt eget personliga vis!
2013-12-19

  Magica VIP
Ärligt talat så tänkte jag spontant att det lät negativt och reagerade på det uttrycket att "ge bort sin kropp". Dock man har ju rätt att yttra sig på sitt vis förstås även om det kan anses olämpligt av andra. Jag hade personligen valt att säga att jag delar med mig av min själ och mitt hjärta till den jag har kär.
2013-12-19

    ej medlem längre
Det är din känsla som betyder något - vad du vill och känner nen det måste nog vara ömsesidigt för att kunna föstås och tas emot...
2013-12-19

  Maria Sundelin VIP
Jag skulle mer säga att jag ger mitt hjärta till den som betyder mycket för mig.
Kramar
2013-12-18

  Nikolai Jungsin VIP
Skulle hellre säga att man ger tid, närhet och beröring.. ingen människa är en ägodel.. det man inte äger kan man inte ge.. för då finns man ju inte kvar..
2013-12-18

  Carina Bendix
Det är helt rätt om man känner det så. Ingen känsla är fel..
2013-12-18

  Federico Romano
Absolut inte! Inte om känslorna finns och om man vet om det..
2013-12-18

  aol
kram det har du rätt att säga, ni ger ju era kroppar till varann,
2013-12-18

  cilax VIP
allt är tillåtet i en poetisk text. poetisk
2013-12-18
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler