Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modd

 

Molnen flyter samman
väver sitt grå i  en loop

Väggarna bugar och niger
allt ryms härinne-

utom himlen




Fri vers (Fri form) av Carola Zettergren
Läst 507 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-20 02:50



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Stark bild och himlen finns utanför
2013-12-20

  ULJO
Fint
2013-12-20

  aol
fyndigt, gillas,
2013-12-20

  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren