Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Jonas


Födelsedag

 

Lillebror, du fyller år idag

Hoppas min överraskning 

gör dig riktigt glad

 

Jag har lyckats att fånga

den röda ballongen

vinden slet ur din hand

för så länge sen

 

Älskade vän, kom hem igen

Du hade inte behövt

följa efter den

 

 




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 582 gånger och applåderad av 41 personer
Publicerad 2014-01-09 14:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Du skriver denna dikt så kärleksfull och berörande...mycket fint...
2014-01-17

  anathema VIP
Berörande. Andas omtanke, kärlek och saknad. Stark vändning i mitten av dikten.
2014-01-15

  ULJO
Berörande skildrat
2014-01-13

    ej medlem längre
Starkt diktat med djup resonans i henne här..
2014-01-11

  Chawa VIP
Griper tag... smärtsamt berörande skriven...
2014-01-11

  Per "Läsaren" Sörqvist
Den här är så otroligt otrolig!
Den verkar hos mig.
2014-01-11

  Sofhia Wirström
rörande
vackert
fint förmedlat
2014-01-10

  Bo Himmelsbåge
Jonas blir säkert mycket glad
för ballongen lysande röd
som stigit upp till himmelen
med värme o lysande glöd

Han kommer säkert hem
igen från sin resa i sfärernas
dröm
med tacksamhet
rörande stor
o kramar om sin syster
öm
din egen Lillebror
2014-01-10

  bittemi VIP
Rörande fint!
2014-01-10

  walborg
Smärtsam saknad
2014-01-09

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Känner smärtan och sorgen strömmar i dina ord! Berör...sista versen är så bra
2014-01-09

  axveronika
Så fin och berörande.
2014-01-09

    maija tuori

Berör starkt..
2014-01-09

    ej medlem längre
berörande syskonkärlek..
2014-01-09

    Birgersdotter VIP
Återförenade igen efter många långa år känns det...fin
2014-01-09

  Johan Strömstedt
Jag tycker om texter där betraktaren själv får avgöra dess innebörd.
Det har du lyckats bra med.
2014-01-09

  Lasseman VIP
Wow!.. den här kändes rakt i bringan..
2014-01-09

  surface to air
vackert och väldigt gripande om din lillebror
2014-01-09

  aol
så rörande och gripnde skriften borrar sej in mot mitt hjärta,
2014-01-09

  louisegirl
Så vackert och
berörande skrivit!
2014-01-09

  Ponkla
Bra, med rörande slut.
2014-01-09

  Eva Helene VIP
Vackert med en innerlighet som berör starkt.
2014-01-09

  Lindalou
Den här grep tag i mig. Verkligen fint och känslosamt skriftat.
2014-01-09

  Anya VIP
Berörande med en slutstrof som låter mig förstå att lillebror åkt iväg någonstans långt bort.
2014-01-09

    ej medlem längre

Så berörande vacker ...
2014-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP