Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://classicfilmsreloaded.com/vertigo.html


VERTIGO

om jag varit james stewart i "vertigo"

hade jag blivit ohjälpligt kär

i kim novak, som var världens skönhet då

jag förstår hitchcock fullständigt där!

hon tog aldrig ett dopp i genesaret

och jag kom aldrig till USA

hon är född -33 och jag -61

så det skulle ej funka så bra

-58 var kim nog den vackraste

av de vackra i paramounts team

dit hon lånades ut av columbia

för att stå under alfreds regim

om jag varit james stewart i "vertigo"

hade jag genast fallit pladask

för kim novak, hon tålde att tittas på

allt var äkta och alls ingen mask

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   24/12 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-24 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP