Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLUTET AV FÖRLÅT



när det känns som du kommit
till slutet av förlåt
finns det alls ingen ursäkt
för hur du bar dig åt
och du rabblar din ramsa
på hare krishna-vis
som en bandspelare
och en störande repris
alla ord är förbrukade
det finns ingen pardon
det är grått, det är blytungt
där det förr var jubelton
vill du göra som adam
och gömma dig diskret
fast du vet att det bara
är ren fåfänglighet
när det känns som du kommit
till slutet av förlåt
och du önskar att du kunde
falla ned i gråt
bli förkrossad i timmar
som david en gång var
men du känner dig billig
och skammen har du kvar
bara suckar kan stiga
till Herren Jesu tron
från en så miserabel
och dumdristig person
som har syndat mot himlen
och inte bättrat sig
han är ensam i öknen
och liknar faktiskt mig


LARZ GUSTAFSSON   25/12 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-25 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP