Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknar



saknar en man
vet bara inte
var jag ska

finna han


jag vill inte
bli sviken

jag vill inte
bli utnyttjad

jag vill inte
vara en slagpåse

av varken ord
eller näve

jag vill inte
någon ska bestämma
vad jag tycka eller gilla

jag vill inte
formas omedvetet
efter hans gillande

~~~~

men

jag önskar
ha respekt för dig

jag önskar
göra allt för dig..

jag önskar
ett helt liv med dig

jag önskar
trygghet
och försoning..

jag önskar
älska dig hel
i sanning
som i säng

~~~~

det gäller bara finna

och de gör man inte
bakom en burk


~ netis ~












Övriga genrer av agneta pichler
Läst 385 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-26 00:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En dag så står han där ska du se..kram
2013-12-28

  Anna*
Jag känner djupet i dina ord och smärtan. Kan skriva under på allt det du skriver!
2013-12-28

  ResenärGenomLivet
Längtansfullt, men det är bra att veta vad man vill och inte vill...
2013-12-26

  Carina Bendix
Bra ideal och en vacker och oskuldsfull längtan efter ren närhet.
2013-12-26

  Järnkatten
Bakom skärmen är vi alla ställda,
fin text om längtan :)..
2013-12-26

  Maria Sundelin VIP
Så länge du vågar hoppas kan det ske.
2013-12-26

  Lärling
Hör din längtan...
När du minst anar det, finns han där.
2013-12-26
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler