Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kommer att sakna dig så


Imma i fönstret, verser 1-5/5

 

1

Imma i fönstret,

Du har åkt iväg

Jag skriver längtan i ditt namn


2

Jag läste din bok i natt.

Låg vaken till klockan fyra.

Rummet andas din närhet.

 

3

Morgonen ljusnar

Fager fläkt i lummiga syrenbuskar

Lärkan sjunger högt i skyn

 

4

Daggen är klar som kristall

Stenen granithård som svart stål

Humlans rykande andetag

 

5

Jag serverar dej te och honung

Jag bjuder dej min kropp och min själ

min frihet är inte till salu.

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Slask Söderman
Läst 405 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-26 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slask Söderman
Slask Söderman