Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Livet är sådär

Jag känner mig utanför
varje dag
sa du

och vred om
ditt ansiktes
disktrasa

ögonen
sökte
genom hav
inåt

fann
smärtans
punkter
  
uppradade
på taggtråds
radband

att dra
genom
diafragman

Det hål
du nu
är

må du 
ta vara på
...sa jag inte

Det val
du nu 
fattar

är det godas
grund

tillika
det bittras...
...sa jag inte
heller

passionsfrukt
och surkart
gren vid gren

med stöd 
av gyllene
reglar

du plockar
efter eget
val

...inte talade
jag så

...men jag såg
in i dina ögon
och sa
att livet är
sådär...




Fri vers av Petter Wingren
Läst 448 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-26 19:55



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En dikt med stort djup och livssmärta.
2013-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren