Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del Kunskap fattas.


Jakt på Sanningen


Det verkar som om
all Kärlek är -
förbjuden!

Alfahonans lustar
är det enda
som räknas!

Själv, är jag trolovad -
- i silver,- men har
tappat ringen.

Jag fortsätter min
Jakt
på Sanningen!

Om Fästmannens
postulerade död.
Om Celibatets Orsaker!

ÄR allt, blott, som
det ser ut...? I
ögontjänares skara?

Eller HAR jag Chans
å nå det Oerhörda?
Hitta rätt å ge igen!

...Med ränta...!





Fri vers av Marianne Räf
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-27 16:05



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra skrivet!
2013-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf