Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midvinternatt

Låt oss gå genom mörkret
tätt bredvid varandra.
När vi nuddar fingertopparna
gnistrar stjärnorna.
Lyser vår väg fram
midvinternattens magi lever.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-12-28 10:37



Bookmark and Share


  Lärling
Mycket vackert!
2014-01-04

  axveronika
Elektricitet i mötet under natthimlen. Fin!
2014-01-04

  Maria Sundelin VIP
Fina bilder du fångat med dessa ord
2014-01-04

  Rozsi.kovacs

Jätte vackert
2013-12-30

    ej medlem längre
Så vackert med kärleken som lyser upp i natten likt stjärnor!
2013-12-30

  Mona J.
"När vi nuddar fingertopparna
gnistrar stjärnorna." - Magiskt vackert!
2013-12-29

  Mona Nordkvist VIP
Vackert.
2013-12-29

  Maria T
Vilken magisk midvinterdikt.
Gott nytt År
2013-12-29

  Eva Helene VIP
Innerligt och vackert skriver du.
2013-12-29

  Anya VIP
Även här bygger du en fin scen. Ser dessa två gående i mörkret med stjärnorna som tak. Vackert!
2013-12-28

  Lars Hedlin
Bra skapat!
2013-12-28

  Ljusletaren VIP
Så fint och din andra rad från början är så magisk fin /kram
2013-12-28

  ResenärGenomLivet
Skön känsla...
2013-12-28

  SpamPippiL VIP
Vacker fingertoppskänsla.
2013-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP