Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicksmöte

För ett ögonblicks sekund
sker ett möte.
Den snötyngda grenen
den hoppande ekorren.
Lika snabbt är allt över
tystnaden lägger sig.
Snön faller sakta ner
ekorren är redan långt borta.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-12-28 11:41



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Jättefin vinterbild!
2014-01-09

  Birgitta Jacobsson
Fint! Har inte läst här på länge och upptäcker att jag saknat det!
2014-01-03

  Ronny Berk
naturlyrik av bästa sort och värde ...
2013-12-31

  Maria T
fina möten i vintertid
2013-12-29

  Anya VIP
Väldigt bra scen bjuder du på. mötet mellan ekorren och grenen! Bra!!!
2013-12-28

  Palett
Fin bild av ett möte !
2013-12-28

  Lars Hedlin
Härligt mötte en Ekorre idag när jag gick med hundarna ....
2013-12-28

  Ljusletaren
Nuet när det är som bäst ... tack
/ kram
2013-12-28

  ResenärGenomLivet
Härlig vinterbild...
2013-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP