Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: http://www.romanceworks.com/LilacMeadows.html


En ljum kväll i syrenbersån

 

I skimrande blå skymning

målar min far och jag

morgondagens visioner

med färger sprungna

ur våra förhoppningar

 

Syrenblomsterdoft

draperar trädgården

magiskt försommargrön

I kvällningen fullbordar

vi framtidens konstverk

 

Pendeln svänger

av och an

snart är tiden all

Nyanserna bleknar gradvis

likaså drömmarna

 

När åldern fått 

ramarna att falla sönder

rinner färgen ur akvarellerna

och duken lyser åter vitt

 

 

 

 




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 546 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-01-07 14:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Man blir varm av dina vackra ord...så fint...
2014-01-17

  anathema VIP
Vackert språk, är svag för vemodet runt åldrandet i denna.
2014-01-15

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vackert skrivet! Du målar med ord
2014-01-08

  Eva Helene VIP
Berörs av djupet här, vemodsvackert och magiskt tecknat!
2014-01-08

  Lärling
Mycket vackert och målande!
2014-01-07

  Chawa VIP
Livsdrömmas målande vackert där motivet inte alltid blir som man tänkt sig, men drömmarna fanns där i alla fall! Stämningsfullt Linda!
2014-01-07

    Birgersdotter VIP
Vacker text
2014-01-07

    ej medlem längre
Vackert målar du livets gång med din ord
2014-01-07

  Änglaögon
Magisk målar du din vackra tavla, full av både minnen och vemod. En stund av andakt. Verkligen fint,
2014-01-07

    Dan Myrbeck
Vacker och tänkvärd!
2014-01-07

  Bo Himmelsbåge
Färgsprakande akvarell som åter lyser vit...

Dags att börja på en ny tavla?

Fin text!
2014-01-07

    ej medlem längre

Full av livets nyanser ...
2014-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP