Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


SAKNAD

 

jag saknar er så

ni fattas mig

ni som gått över

finns på andra sidan nu

 

det känns så märkligt

så konstigt och underligt

vi som varit så nära

sen våra barn var små

 

jag saknar er

ni försvann från den här världen

allt för tidigt

 

jag har många och fina minnen kvar

det känns svårt ibland

nu är det bara jag kvar

av oss som haft så mycket tillsammans

genom åren

 

jag saknar er så

ni fattas mig

ni som gått över

finns på andra sidan nu

 

 

anits 3 januari 2013




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-03 22:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen känslan.
2014-01-10

  Maria T
fin hyllning till alla som saknas
2014-01-05

  Lars Hedlin
JA djupt kan det kännas ...bra förmedlat!
2014-01-04

  poetryGirl
det är svårt med denna 'gräns'..
2014-01-04

  ResenärGenomLivet
Periodvis är saknaden så stark, men den finns alltid där...man lär sej leva med den...ord som känns igen...
2014-01-04

    ej medlem längre
Jag skall tända ljus idag på gravarna!
2014-01-04

  ULJO
Mäktig hyllning till dem som fattas en
2014-01-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP