Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dansen förr


En pipa

Han stapplade på gatan
en pipa i sin hand
jag var trött som satan
ont i varje tand

Mössan hans var sliten
hängde på en tåt
halsen min var biten
jag tänkte på en låt

Han fråga' mig om dansen
vi snurrat i en gång
jag hade tagit chansen
han nynna' på en sång

Vilda var vi unga
men nu är likadant
Kropparna är tunga
men sinnet är ju sant




Bunden vers av MobergsOrd
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-05 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MobergsOrd
MobergsOrd