Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mitt blivande barnbarn


Lycka...

Nyss stannade världen
jag kände en spark.
Det känns som det var nyss
jag själv bar på din mamma.
Vem du än är kommer jag att älska dig
lilla älskade barnbarn-ännu inne i den gyllende dimman.
Jag ser på din mamma-vacker med sin förtrollande skatt
hon skimrar extra mycket-tack vare dig.
Vilken underbar gåva
att få uppleva detta ögonblick.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 3437 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-01-06 11:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ljuvliga ord...man känner förväntan...
2014-01-11

  Rozsi.kovacs

mjukt o följsamt smeker ord,
att njuta o känna glädjen över liv
2014-01-10

  Palett
Ömma kärleksfulla ord !
2014-01-10

  Eva Helene VIP
Så fint förmedlad lycka!
2014-01-10

  Rise Little One
En underbar känsla som värmer mormors hjärta.
2014-01-07

  Lena Själsöga Keijser
så mjukvacker
andas din stämma
dina hjärtvingar
runt barn runt moder
2014-01-06

  Linda CH VIP
Vad fint och kärleksfullt du förmedlar din och din dotters lycka!
2014-01-06

  walborg
Just så är det att få uppleva sin dotter som mamma
2014-01-06

  Änglaögon
Känslosamt nära om livets under.
2014-01-06

    eva m h
Underbara ord om undret.
2014-01-06

  anits VIP
Så fint du skriver, förstår din känsla.
2014-01-06

  Lars Hedlin
Kärlek och värme i orden!
2014-01-06

    ej medlem längre
en underbar känsla i dina fina ord..
2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP