Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ung

Jag kan känna doften av hoppet,
gryningen som sjuder i de ungas hjärtan,
den strålande solen av en annan framtid.

Jag kan se kärleken,
kärleken som bara unga kan känna,
den absoluta upprivningen av hjärtat,
som sedan ges i gåva till de oväntade.

Jag kan höra rop av mod,
från unga med idealet i behåll,
likt lejonens segerryt när allt är vunnet.

Jag kan känna leendena,
som uppstår vid ungas tankar på enkla nöjen,
som den uppfyllande glädjen som kommer med ett nytt gosedjur.

Jag kan känna smaken av kämpaglöd de unga känner inför ett prov på deras färdigheter,
världen ligger vid deras fötter.

Se inte ner på de unga,
de känner mer än någon annan varelse på jorden.




Fri vers av mozquito
Läst 329 gånger
Publicerad 2014-01-07 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mozquito